Over mijzelf

Mijn naam is José Kleisen. Ik ben in 1957 in Utrecht geboren. Mijn eerste opleiding was de Fysiotherapie. Hiervoor studeerde ik in 1983 in Haarlem af. Na diverse cursussen en een hoop werkervaring begon het in de beginjaren ’90 te kriebelen. Ik wilde iets leren waarbij ik meer aan de oorzaak kon doen van de klachten waarvoor ik de mensen aan het behandelen was. Vooral als dus niet duidelijk was waarom de mensen bepaalde klachten als hoofdpijn of stijve spieren hadden.
Zo begon ik in 1994 met de acupunctuuropleiding aan de Anglo Dutch opleiding in Haarlem. Daar haalde ik in 1996 mijn Tui Na diploma en in 1998 het acupunctuurdiploma. Ik had de smaak te pakken gekregen en ging door met studeren. In 2000 haalde ik het diploma “Stams and Branches”. Dat is om ziektebeelden beter te kunnen interpreteren aan de hand van de seizoenen die we meemaken en de Chinese Astrologie.

In 2001 haalde ik ook nog het diploma voor Chinese Kruidengeneeskunde. Het pakket was een leuke samenstelling om praktijkervaring op te doen, in combinatie met losse cursusdagen van thema’s die me aanspraken. Maar opnieuw maakte ik kennis met de grenzen van mijn kunnen en weten. Ik had een groep chronisch zieken in mijn patiëntenbestand waar ik meer wilde bereiken dan alleen de kwaliteit van leven hoog houden. Zo haalde ik in 2007 mijn diploma als Radts therapeut. Een compleet nieuwe wereld voor mij, vooral omdat hier homeopatische middelen en voedingssupplementen als hulpmiddelen worden ingezet om het lichaam gezonder tot gezond te krijgen. Het Rathera apparaat waarmee ik werk heeft ook de mogelijkheid om bio-resonantie therapie te geven.

Eind 2008 schafte ik ook de MARS 111 aan, waarmee op een verfijnd nivo storingen in het lichaam en ziekten worden getraseerd aan de hand van een gescand plukje haar of eigen vinger. Ook wat het beste homeopatische geneesmiddel is en hoe sterk de potentie bedenkt het apparaat. Een welkome aanwinst. Zo hoef ik kinderen niet ter plekke te behandelen of door te meten en is het voor hen een vrije keuze of ze naar de praktijk willen komen of niet. Het laatst wat ik geleerd heb om meer ingangen te hebben tot een gezond(er) lichaam is de N.A.E.T. opleiding. In 2009 haalde ik het basisdiploma en de eerste vervolgopleiding. Met de NAET methode kan ik mensen van hun allergieën afhelpen. Ik behandel door middel van drukpuntmassage volgens een strikt voorgeschreven stappenplan.

Na de behandeling is de persoon niet meer allergisch voor datgeen waar hij/zij voor behandeld is. Uit dit scala van de behandelmogelijkheden maak ik steeds op nieuw de keuze wat op dat moment het beste is voor de persoon die met de hulpvraag komt.Het is leuk om deze afwisseling aan te kunnen bieden. Alles is op de cliënt met de klacht en de hulpvraag gericht.